Adaptacije stanovanj

Je vaše stanovanje staro, vam mogoče pušča vodovodna inštalacija, so vaše stene razpokane, vam nagaja elektrika?

Imate občutek, da vam stanovanje dobesedno razpada? Bi radi zamenjali cevi v kuhinji, ali položili nove talne obloge? Bi radi stanovanje uredili preden ga prodate oziroma oddate? Potem je čas za adaptacijo vašega stanovanja.

A zakaj izbrati nas?

Adaptacije stanovanj so naša vrlina, saj to počnemo že od leta 1996 in imamo dolg seznam referenc. Znani smo po hitri in kvalitetni izvedbi, ter imamo cene materialov in dela zanimive za investitorje. Naša ponudba obsega adaptacijo vseh delov in prostorov v stanovanju, zato nam predate le ključ in čez nekaj dni je vaše stanovanje prenovljeno.

Najprej naredimo natančne izmere vseh prostorov in sestavimo načrt. Načrt naredimo v skladu z vašimi željami in pričakovanji. Sestavimo predračun in začnemo z delom.

Adaptacija stanovanja poteka tako, da najprej odstranimo vso staro opremo in neuporabne obloge. Nato obnovimo vso električno in vodovodno in kanalizacijsko inštalacijo, ter se lotimo gradbenih del. Ves material dobavimo sami, ker je to za vas ugodneje, saj vi plačate samo 9,5% DDV. Trudimo se, da bi bil material po ugodnih cenah in kvaliteten hkrati. Ko opravimo vsa gradbena dela, parketarska in slikopleskarska dela vam zmontiramo pohištvo po vaših željah.Na koncu, za seboj pospravimo in vam vrnemo ključ.

Kaj vsebuje adaptacija stanovanj?

  • Adaptacija kopalnic
  • Adaptacija napeljave
  • Polaganje talnih in stenskih oblog
  • Ravnanje in plesanje sten
  • Odvoz starega materiala
  • Nabava ugodnega materiala in artiklov
  • Montaža pohištva in aparatov

Ker vsaka prenova stanovanja zahteva določen čas, se z naročnikom vedno uskladimo o rokih in času v katerem bo stanovanje obnovljeno. Vedno se prilagodimo naročnikovim  željam.

Naročniku vedno svetujemo tudi pri izbir talnih ali stenskih oblog, predlagamo najboljše rešiteve za njegove želje in potrebe. Prav tako svetujemo pri izberi vseh ostalih artiklih in materialih, ki so potrebni pri adaptaciji, pri čemer se trudimo za najugodnejše cene. Za nabavo, dostavo in montažo artiklov in materiala poskrbimo mi.

Adaptacije stanovanj so za nas poseben izziv, saj gre za večji projekte, ki zahtevajo ažurnost in kvaliteto,  zato skrbno načrtujemo vsak korak in smo ves čas v konaktu z naročnikom, če je to potrebno.

Naše strokovno znanje je prednost, ki jo zanjoceniti tudi najzahtevnejše stranke. Z leti adaptacij smo pridobili zelo veliko izkušenj ter se veliko naučili, tako da za nas pomeni obnova stanovanja "mačji kašelj".  Ob adaptaciji vedno poskrbimo  za detajle, ki jih ob ogledu ni mogoče opaziti, zato si po potrebi vzamemo tudi kakšen dan ali dva več, da delo opravimo natančno in zadovoljivo.

V poplavi konkurence se trudimo biti najbolj ugodni in hkrati ostati čim bolj kvalitetni.

Ne veste kako si se lotili adaptacije stanovanja? Ne veste kje začeti? Potem pokličite nas!

Ne glede na obseg, ki ga sprejmemo, se vedno potrudimo, da ustrežemo vašim finančnim in časovnim pričakovanjem. O časovnem okviru obnove se bomo dogovorili pri prvem srečanju, ko pridemo na lokacijo in ocenimo količino dela in časa, ki ga bomo za adaptacijo stanovanja potrebovali.

 

VAŽNO:  

V PRIMERU, DA SE ODLOČITE ZA NAKUP MATERIALA IN ARTIKLOV Z NAŠO IZVEDBO OZ.

VGRADNJO, VAM OBRAČUNAVAMO SAMO 9,5% DDV! 

 

NAŠI PREDRAČUNI SO KOREKTNI TER SE STOJI ZA CENO PREDRAČUNA.

 

obnova stanovanja

 adaptacija stanovanja

prenova stanovanja

 obnova kopalnice v stanovanju

 adaptacija kopalnice v stanovanju

 prenova kopalnice v stanovanju

 obnova kopalnice v stanovanju

adaptacija kopalnice v stanovanju

obnova stanovanja

adaptacija stanovanja

 prenova stanovanja

obnova kopalnice v stanovanju

 adaptacija kopalnice v stanovanju

prenova mansarde

 prenova stanovanja

 obnova stanovanja

 obnova kopalnice v stanovanju

 adaptacija kopalnice v stanovanju